پلاسماتراپی
پلاسما تراپی چیست؟ آیا با میزان ماندگاری، مزایا و عوارض پلاسما تراپی آشنایی دارید؟ پلاسماتراپی نوعی روش درمانی غیر لیزری میباشد که جهت از بین بردن چین و چروک، افتادگی پوست و لیفت قسمتهای مختلف آن انجام میشود. پلاسماتراپی هیچ نیازی به عمل جراحی و بیهوشی ندارد و با استفاده از دستگاه پلاسماتراپی انجام میشود. این دستگاه با استفاده کردن از شیوه تبدیل حالت جامد به حالت گاز جهت احیا دوباره پوست و لیفت آن استفاده میشود. در این مقاله پلاسماتراپی، نحوه انجام دادن، کاربردها، برخی از عوارض آن را بررسی میکنیم. شما می توانید همچین جهت اطلاعات بیشتر در رابطه با کربوکسی تراپی و آموزش کربوکسی تراپی به ما مراجعه کنید.
فهرست موضوعات در این آموزش
آشنایی با پلاسماتراپی
گفتیم که پلاسموتراپی شیوه درمانی غیر لیزری محسوب میشود که از آن جهت برطرف کردن چین و چروک و از بین بردن افتادگی پوست و لیفت آن استفاده میکنند. این شیوه هیچ نیازی به بیهوشی و عمل جراحی ندارد و با استفاده از دستگاه پلاسماتراپی انجام میشود. دستگاه پلاسماتراپی برای این کار از روش تبدیل کردن حالت جامد به حالت گاز جهت احیای دوباره پوست و لیفت آن استفاده میکند.
در واقع این دستگاه نخستین تکنولوژی غیر لیزری میباشد که مورد تایید fda است. در این شیوه پلاسمای خون که از پلاکت غنی شده است، باعث تحریک شدن بافتهای پوستی و سنتز استخوانی خواهد شد. به بیان میتوان گفت که یک روش کاملاً ایمن برای جوان سازی پوست میباشد که میتوانید برای سفت شدن درخشندگی و آب رسانی پوست از آن استفاده کنید.
پلاسماتراپی هیچ دردی ندارد و چون با عوارض و خطرات بسیار ناچیزی همراه است، نسبت به دیگر روشها بیشتر مورد توجه متخصصان زیبایی قرار گرفته است. تعداد جلساتی که پلاسما درمانی انجام میشود نسبت به جنس پوست و نوع عارضه مشخص میشود.
برخی از کاربردهای رایج پلاسما درمانی به شرح زیر هستند:
- جهت برطرف کردن جای آکنه، جوش زخم و اسکار پس از عملهای جراحی
- جهت برطرف کردن ترکهای پوستی پس از حاملگی و هم چنین افزایش یافتن وزن
- جهت درمان کردن ضایعات پوستی مانند فیبروئیدها، زگیل و لک صورت
- جهت از بین بردن خط پیشانی، خط لبخند و خطوط دور چشم
- جهت پاک کردن تاتو و لیفت بینی برای لیفت نواحی پایینی صورت و غبغب
- جهت برداشتن خال و از بین بردن آن
انواع روش های پلاسماتراپی
پلاسماتراپی به صورت بیحسی و طی فرایند ۲۰ دقیقهای و به دو روش متفاوت سرد و گرم انجام میشود:
پلاسمای سرد
در این روش اشعه فرا بفنش با قوس تابشی بسیار کوتاهتر به پوست منتقل میشود. به همین دلیل گرمای زیادی را به بدن فرد منتقل نمیکند. از پلاسمای سرد برای برخی از مشکلات پوستی استفاده میشود که مهمترین آنها عبارتند از:
درمان آکنه، جای زخم و بسیاری از بیماریهای پوستی و هم چنین ضدعفونی کردن پوست
ترمیم پوست و تسریع روند بهبودی آن
افزایش دادن و تشکیل سلولهای سطحی بر روی پوست در هنگام ایجاد زخمهایی مانند زخم سوختگی، زخم بستر و ضدعفونی کردن زخمها
برطرف کردن التهاب و خشکی پوست
افزایش شادابی و خون رسانی به آن
افزایش جذب اکسیژن از طریق انتشار دادن یونهای مثبت
جهت برطرف کردن عفونت در دندانها و هم چنین کاهش دادن درد آنها
پلاسمای گرم
پلاسمای گرم درجه حرارت بیشتری دارد و اشعههای فرابنفش با قوس بلند بذ روی پوست تابیده میشود. در این شیوه میتوان جهت حذف کردن بافتهای اضافی بر روی پوست به درمان و جوان سازی چشم ها پرداخت. در واقع انرژی بالایی که این شیوه دارد بافت های اضافی کمی را دچار سوختگی میکند، چون در چشم هیچ گونه برشی ایجاد نمیشود. در هنگام استفاده از پلاسمای گرم افتادگی و چربیهای اضافی پوست برطرف میشود، همچنین رشتههای کلاژن افزایش یافته و موجب جوان سازی و سفت شدن پوست میشود.
نتیجه گیری
در این مقاله پلاسماتراپی، نحوه انجام دادن انواع پلاسماتراپی و موارد استفاده آن را بررسی کردیم. علاوه بر موارد ذکر شده در بالا از پلاسماتراپی میتوان جهت حذف کردن چروکهای دور دهان و هم چنین چروکهای پا کلاغی اطراف چشم استفاده کرد. در واقع میتوان گفت که یک روش بسیار رایج با عوارض کمی میباشد که در حال حاضر جهت برطرف کردن بسیاری از مشکلات پوستی مورد استفاده قرار میگیرد. البته در پلاسماتراپی نیز مانند هر روش دیگری باید به فواید، عوارض، نکات مهم برای قبل و بعد در متد درمانی و غیره توجه داشته باشید. در سایت پوست یار با پلاسماتراپی، نحوه صحیح انجام دادن، عوارض و مزایای آن بیشتر آشنا شوید.