نیدلینگ صورت چیست و چگونه انجام می شود؟

نیدلینگ صورت چیست و چگونه انجام می شود؟

نیدلینگ صورت چیست و چگونه انجام می شود؟

نیدلینگ صورت از جمله روش‌ های کاملاً غیرتهاجمی جهت درمان کردن برخی از آسیب‌ های پوستی می‌ باشد که تولید کلاژن را تحریک کرده و به ترمیم آسیب‌ های پوستی کمک خواهد کرد. این شیوه نیز یک شیوه رایج در بین افراد مختلف می‌ باشد که مانند اسید تراپی، کربوکسی تراپی صورت، فیشیال صورت و غیر کمک می‌ کند تا پوستی بدون آسیب و چین و چروک داشته باشید. طی فرایند نیدلینگ لایه درم ضخیم‌ تر شده و در نهایت منجر به نرم‌ تر شدن خطوط و چین و چروک صورت می‌ شود. پوست در این حالت کشیده و محکم‌ تر می‌ شود و یک خاصیت کشسانی خوب پیدا می‌ کند، از طرفی نیز منافذ پوست بسیار کوچک‌ تر خواهند شد و گردش خون در پوست جریان بهتری پیدا می‌ کند.

استفاده از روش نیدلینگ صورت مانند اسید تراپی صورت یا کربوکسی تراپی برای لک صورت برای رده‌ های سنی مختلف امکان‌ پذیر است و هر شخصی متناسب با وضعیت پوست خود می‌ تواند از این روش جهت ترمیم و درمان پوست خود استفاده کند.

نحوه انجام نیدلینگ

نیدلینگ صورت دو روش متفاوت بر روی پوست صورت انجام می‌ شود که عبارتند از:

  • شیوه دستی

در این روش نیدلینگ به وسیله یک ابزار به نام درما رولر انجام می‌ شود. درما رولر یک استوانه پوشیده با سوزن‌ های بسیار ظریف است که از جنس استیل می‌ باشند. درمانگر این استوانه را در جهات مختلف بر روی پوست صورت حرکت می‌ دهد، به این ترتیب منفذهای ریزی در پوست به وجود می‌ آیند، این منفذ‌ها دارای عمق ثابتی هستند و بسته به نوع درما رولری که استفاده می‌ کنید و طول نیدل‌ یا سوزن های آن از ۰.۵ تا ۲ میلی متر است. البته منافذ پس از ۲ الی ۳ روز بدون هیچ گونه ایجاد مشکلی کاملاً بهبود پیدا می‌ کنند.

  • استفاده از دستگاه نیدلینگ

این روش انجام نیدلینگ صورت تخصصی‌ تر از روش اول است و مانند دیگر روش‌ های درمان پوست صورت مانند کربوکسی تراپی صورت، اسید تراپی، فیشیال صورت و غیره حتماً باید توسط پزشک متخصص و با استفاده از دستگاه نیدلینگ صورت انجام شود. دستگاه دقت و سرعت عمل را بالا می‌ برد.

در این شیوه یک کارتریج مخصوص استفاده می‌ شود که شامل یک صفحه پوشیده شده از سوزن‌ های ظریف می‌ باشد. پزشک آن را در عمق مشخص و معینی به داخل پوست وارد می‌ کند، میکروکانال‌ هایی که با این دستگاه ایجاد می‌ شوند با آنچه که در شیوه دستی ایجاد می‌ شود قابل مقایسه نیست. به همین دلیل معمولاً نتایج قابل قبول‌تری به دست می‌آید. عمق منافذ در این روش ۰.۲ الی ۲.۷ میلیمتر است و در قسمت‌های حساس پوست مانند دور لب، پلک تحتانی و فوقانی و غیره انجام می‌شود.

توصیه می‌شود جهت گرفتن نتیجه قابل قبول و مطلوب‌تر بین جلسات درمانی به شیوه نیدلینگ از ۴ تا ۶ هفته فاصله ایجاد کنید تا در این مدت پوست فرصت کافی جهت ساخت کلاژن داشته باشد.

مزایای نیدلینگ صورت

روش انجام نیدلینگ صورت

نیدلینگ صورت مانند دیگر روش‌ها از جمله کربوکسی تراپی صورت، فیشیال صورت، اسید تراپی صورت و… مزیت‌هایی برای پوست دارد که عبارتند از:

  1. بهبود یافتن منافذ باز پوست و همچنین کاهش یافتن اندازه روزنه‌ها بر روی پوست
  2. بهبود یافتن اسکارهایی که بر اثر سوختگی، آکنه و یا جراحی به وجود می‌آیند.
  3. درمان استریا یا همان ترک‌های به وجود آمده از بارداری و چاقی
  4. بهبود یافتن چروک‌های سطحی پوست
  5. امکان استفاده از این شیوه در برخی نقاط حساس از جمله گردن، بینی، دور چشم، دور لب و غیره
  6. هزینه‌های پایین‌تر در مقایسه با دیگر شیوه‌های جوانسازی پوست از جمله لیزر
  7. افزایش یافتن استحکام و قوام پوست

عوارض نیدلینگ

نیدلینگ صورت مانند فیشیال صورت، کربوکسی تراپی صورت، کربوکسی تراپی واژن، اسید تراپی و دیگر شیوه‌های درمانی پوستی با وجود مزایای فراوان عوارضی نیز دارد که رایج‌ترین آن ها گزینه‌های زیر هستند:

  • کبودی، قرمزی و یا تورم پس از انجام دادن نیدلینگ که پس از چند روز دیده می‌شود و به مرور زمان نیز ناپدید خواهد شد.
  • خشکی پوست که برای آن می‌توان از آبرسان‌ها و کرم‌های ضد آفتاب تجویز شده توسط پزشک معالج استفاده کرد.
  • پوسته پوسته شدن و تاول زدن پوست که برای برطرف کردن پوسته پوسته شدن پوست اگر طولانی مدت باشد باید از کرم‌های آبرسان استفاده کرد.
  • خونریزی کردن پوست در مواقع بسیار نادر اتفاق می‌افتد و چندان شایع نیست در افرادی که دارای اختلالات خونریزی هستند، رخ می‌دهد. جهت اطلاعات بیشتر به سایت پوست یار مراجعه کنید.
دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید