مزایای اسید تراپی برای منافذ باز پوست
مزایای اسید تراپی برای منافذ باز پوست چیست؟ برای آشنایی با آموزش اسید تراپی پوست بهتر است بدانید که در اسید تراپی به صورت لایه برداری کردن از پوست سلول های مرده در سطح پوست را کاملاً از بین می برند. به این ترتیب جوان سازی پوست اتفاق می افتد. اسیدها جز لایه بردارهای شیمیایی محسوب می شوند که به صورت کرمی و البته با درصدهای مختلفی جهت لایه برداری عمقی و یا سطحی پوست تولید و عرضه می شوند که مشکلات مختلفی از جمله جای جوش را از بین می برند و جوان سازی پوست را انجام می دهند. یکی از موارد استفاده از این شیوه نیز اسید تراپی برای منافذ باز پوست است. در این مقاله نحوه استفاده از اسید تراپی برای منافذ باز پوست، عوارض اسید تراپی صورت و قیمت اسید تراپی صورت را بررسی می کنیم.
فهرست موضوعات در این آموزش
آشنایی با اسید تراپی
اسیدها مواد طبیعی بسیار مفید جهت حفظ سلامت و زیبایی پوست می باشند که در صنعت پوست، مو و زیبایی نیز کاربرد وسیعی دارند و در حال حاضر از انواع مختلف آن جهت مشکلات متفاوتی مانند جوان سازی پوست، پاک سازی پوست، آبرسانی، لایه برداری، زیبایی و شادابی پوست استفاده می شود. اسید تراپی برای منافذ باز پوست نیز همین تکنیک است و می توان آن را به معنای استفاده کردن از اسید جهت مراقبت و شادابی از پوست دانست که برای درمان مشکلاتی مانند رفع تیرگی پوست، جای جوش، اسکار، آکنه، جوان سازی کردن پوست، بهبود یافتن چین و چروک ها، آبرسانی کردن به پوست و غیره کاربرد دارد. اسیدهایی که جهت چنین درمانی مورد استفاده قرار می گیرند متفاوت هستند و اینکه کدام نوع اسید برای اسید تراپی انتخاب شود، بستگی به نوع مشکل به وجود آمده، شدت آن، تشخیص پزشک و میزان اثر اسید مورد نظر دارد.
آشنایی با اسید تراپی برای منافذ باز پوست
یک شیوه رایج استفاده کردن از اسید تراپی لایه برداری کردن پوست و هم چنین بستن منافذ باز آن می باشد. اسیدی که در این باره مورد استفاده قرار می گیرد اسید ماندلیک است که همانند اسید گلیکولیک جزو خانواده آلفا هیدروکسی اسید می باشد و از بادام تلخ تهیه می شود. این اسید خاصیت ضد جوش، لایه برداری و هم چنین خاصیت یکدستی کردن رنگدانه ها بر روی سطح پوست را دارد. البته این اسید در مقایسه با اسید گلیکولیک ساختار مولکولی بزرگ تری دارد، به همین دلیل نمی تواند در عمق پوست افراد نفوذ کند. از این رو از اسید گلیکولیک بیشتر استفاده می شود چون تحریک پوست به وسیله این اسید کمتر است. به همین دلیل متخصصان ترجیح می دهند که از چنین اسیدی برای لایه برداری استفاده کنند.
البته علاوه بر اسید ماندلیک از اسید تارتاریک و مالیک و اسید تراپی برای منافذ باز پوست و لایه برداری استفاده می شود که هر کدام ویژگی های متفاوتی دارند:
1- اسید ماندلیک
اسید ماندلیک محصول بادام تلخ است و اگر با دیگر آلفا هیدروکسی اسیدها ترکیب شود، دقت و سرعت لایه برداری آن افزایش می یابد و جوان سازی پوست را نیز تسریع خواهد کرد.
2- اسید تارتاریک
این اسید از انگور تهیه می شود و جهت افزایش دادن کارایی هیدروکسی اسیدها اضافه خواهد شد.
3- اسید مالیک
این اسید یک هیبرید بتاهیدروکسی و آلفاهیدروکسی است که کارایی دیگر اسیدها مانند اسید گلیکولیک و اسید لاکتیک را افزایش می دهد.
نتیجه گیری
در این مقاله اسید تراپی برای منافذ باز پوست را بررسی کردیم. اسید تراپی یک شیوه رایج درمانی است که جهت از بین بردن مشکلات متعدد پوست از جمله جای لک، جوش، اسکار و دیگر آسیب های پوستی به کار رفته است و موجب لایه برداری و جوان سازی پوست می شود. یکی از موارد رایج اسید تراپی نیز لایه برداری و بستن منافذ باز پوست می باشد که در این شیوه درمانی از اسیدهایی مانند اسید ماندلیک، اسید تارتاریک و اسید مالیک استفاده می کنند. در پوست یار با اسید تراپی برای منافذ باز پوست، عوارض اسید تراپی صورت، قیمت اسید تراپی صورت، آموزش اسید تراپی صورت، موارد رایج جهت استفاده از شیوه اسید تراپی صورت، نحوه انجام دادن آن و غیره بیش تر آشنا شوید. آشنایی با این شیوه درمانی موجب می شود که بتوانید به طرز صحیح و کم ترین عوارض از آن استفاده کنید. جهت اطلاعات بیشتر به سایت پوست یار مراجعه کنید.