4 مورد از عوارض کربوکسی تراپی و چگونگی جلوگیری

4 مورد از عوارض کربوکسی تراپی و چگونگی جلوگیری

علت اینکه عوارض کربوکسی تراپی را مورد بررسی قرار داده‌ایم، این است که این روش عارضه‌های بسیار کمی دارد که برای بسیاری از افرادی که قصد انجام آن را دارند، سوال بوده. در واقع کربوکسی تراپی یکی از جدیدترین و کم ضررترین شیوه‌ها، در جهت از بین بردن بسیاری از مشکلات پوستی از جمله تیرگی و کبودی دور چشم است. کربوکسی تراپی به عنوان نوعی روش درمان مشکلات پوستی و زیباسازی، محبوب است.

عوارض کربوکسی تراپی

کربوکسی تراپی هیچگونه عارضه جدی به همراه ندارد، به طوری که افراد چند دقیقه پس اتمام کار ، می‌توانند به فعالیت‌های روزمره خودشان ادامه دهند. البته گاهی برخی عوارض جزئی مانند: سرخی و التهاب در ناحیه مورد نظر دیده می‌شود که امری طبیعی است و پس از مدت زمان اندکی از بین خواهد رفت.

در واقع از دلایل رواج پیدا کردن کربوکسی تراپی عوارض بسیار کم آن است. جهت انجام دادن کربوکسی تراپی برای دور چشم نیز باید به تعداد جلسات آن توجه داشته باشید که معمولاً بین ۷ تا ۱۰ جلسه است. اما اگر در طی روند درمان؛ با عوارضی مانند تورم و کبودی مواجه شدید،نگران نباشید، جای هیچگونه نگرانی نیست، چون این مشکلات کاملا طبیعی بوده و به صورت خود به خود، در زمان کوتاهی بر طرف می‌شوند.

علاوه بر این برخی از مزایای کربوکسی تراپی شامل درمان اختلالات نعوظ، آرتریت حاد، سندرم رینود و آلوپسی ناشی از گردش خون ضعیف است. برای کاهش چربی و سلولیت، این روش اغلب به روش‌های تهاجمی‌تر و پرخطرتر مانند لیپوساکشن نیز ترجیح داده می‌شود.

گفتیم که عوارض کربوکسی تراپی نسبت به بسیاری از شیوه‌های رایج، بسیار کم بوده و طبیعی در نظر گرفته می‌شود. جهت از بین بردن اغلب مشکلات پوستی مانند لک‌های پوستی، چین و چروک پوستی، درمان جای اسکار، جای زخم و حتی از بین بردن تیرگی و کبودی دور چشم است که البته عوارض بسیار اندک و جزئی به همراه دارد.

گاهی اوقات هیچ عارضه‌ای از آن مشاهده نشده است. جهت از بین بردن تیرگی و کبودی دور چشم، ممکن است شما با عوارضی مانند سوزش و کبودی روبرو شوید. اما به طور کلی عوارض کربوکسی تراپی، معمولا برای همه افراد شامل موارد زیر است:

  • ایجاد حلقه‌های تیره دور چشم
  • سوزش در محل کربوکسی تراپی شده
  • قرمزی و متورم شدن
  • کربوکسی تراپی جای جوش

این عوارض بسیار کوتاه مدت هستند و بعد از چند ساعت کاملاً از بین می‌روند، اما در برخی از افراد که دارای پوست حساسی هستند، ممکن است چند روز نیز طول بکشد. البته نباید فراموش کرد که کربوکسی تراپی برای بسیاری از افراد از جمله مادران باردار و شیرده و افرادی که به بیماری‌های گلوکوم، صرع، سرطان و موارد مشابه مبتلا هستند، مطلقاً ممنوع بوده و برای جلوگیری از عوارض کربوکسی تراپی به صورت حاد، حتما باید از عدم داشتن چنین بیماری‌هایی مطمئن شوند.

کربوکسی تراپی

مراقبت‌های بعد از کربوکسی تراپی

اگر به دنبال این هستید که عوارض کربوکسی تراپی به وجود نیاید یا در صورت به وجود آمدن در مدت زمان اندکی از بین بروند، پس از انجام دادن این شیوه درمانی مراقبت‌های لازم را نیز انجام دهید. به این ترتیب با مشکلات جدی رو به رو نخواهید شد. برخی از این مراقبت‌ها به شرح زیر هستند:

  1. از شنا کردن، استفاده از سونا و جکوزی خودداری کنید.
  2. حتماً از کرم‌های ضد آفتاب پس از انجام کربوکسی تراپی استفاده کنید.
  3. تا ۲۴ ساعت از استحمام و شستشوی چشم‌ها خودداری کنید.
  4. تا حدود یک ماه در مقابل تابش مستقیم نور آفتاب قرار نگیرید.
  5. قرص‌ها و داروهایی که پزشک برای شما تجویز می‌کند را به موقع مصرف کنید.
  6. از فعالیت‌های سنگین و ورزش‌های مستمر، پس از انجام کربوکسی تراپی دوری کنید.

سخن پایانی

عوارض کربوکسی تراپی را کم و به طور کلی این عمل را می‌ توان از شیوه‌های کم ضرر دانست.در واقع عدم وجود عوارض آن به طور جدی، موجب شده است که در حال حاضر افراد زیادی آن را برای برطرف کردن مشکلات خودشان انتخاب کرده و روز به روز به هواداران این روش نوین، در جهت بهبود سلامت پوست بیشتر شود. جهت اطلاعات بیشتر به وب سایت پوست یار مراجعه کنید.

دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید